Donate
Airmiles

Doneer jouw Air Miles

Sparen voor een groene en koele planeet!

 

01


Air Miles spaarders kunnen naast sparen voor zichzelf ook sparen voor een groene en koele planeet. Sinds 1 juli is Justdiggit officieel Air Miles partner en kunnen spaarders ook een bijdrage leveren aan een duurzame wereld.

Justdiggit zet zich in om de opwarming van de aarde tegen te gaan. In droge gebieden is de toplaag van de grond zo hard geworden dat regenwater niet goed meer kan infiltreren. Door te graven kan regenwater weer de grond in, waardoor droge gebieden vergroenen en de aarde zichzelf kan herstellen. Want hoe groener de aarde, hoe koeler de planeet.

Zo vergroen je al een oppervlakte van 100 m2 met 1.200 Air Miles aan Justdiggit. Op deze manier kun je door gewoon te leven een bijdrage leveren aan een betere leefomgeving voor mens en dier.

Jacques Hoendervangers, Algemeen Directeur van Air Miles/Loyalty Management Netherlands: “Jaarlijks worden in Nederland 5 miljard Air Miles gespaard en 6 miljard ingewisseld. Wij vinden het belangrijk om als programma onze bijdrage te leveren aan een duurzame wereld, onder andere door onze spaarders de keuze te bieden hun Air Miles te doneren aan een goed doel. Justdiggit maakt onze donatie-mogelijkheden compleet. Naast bestaande goede doelen kunnen spaarders nu ook via Air Miles hun bijdrage aan de planeet en het klimaat leveren.“

Wil je Air Miles doneren aan Justdiggit? Ga dan naar de Air Miles website!

Wissel jouw Air Miles in en doe iets aan de opwarming van de aarde en daarnaast heeft jouw bijdrage een positieve impact op water- en voedselzekerheid, biodiversiteit en migratie.

02

03

We'd love to hear from you

Questions, ideas, suggestions or just to say ‘Hello’. Drop us a note! We will get back to you as soon as possible

Visiting address
Justdiggit
Rokin 69 C
1012 KL Amsterdam
The Netherlands

Tel. +31 (0)20 737 23 66
Mail. info@justdiggit.org